ISO Workshop

0
274

Arbejd nemt med ISO filer i alle versioner af Microsoft Windows. Programmet er gratis at bruge og en stor hjælp for mange brugere.ISO filer er i bund og grund kopier af indholdet på en CD eller DVD, blot gemt som et slags “billede” af indholdet. De fungerer både som en backup og et distributionsmedie for CD og DVD skiver og med det rette software er det muligt at mounte ISO filerne som virtuelle medier i Microsoft Windows og få adgang til indholdet i ISO filerne – præcis som havde du indsæt den originale CD eller DVD i computerens drev.

For at mounte en ISO fil anbefaler vi programmet Virtual CloneDrive som er gratis at bruge.

Tilbage til ISO Workshop – hvis du allerede arbejder med ISO filer, så vil du opdage at ISO Workshop kan tilbyde ekstra mange værktøjer til de opgaver. De fire hovedværktøjer er muligheden for at udtrække, skabe, konvertere og brænde.

ISO Workshop kan udtrække indhold fra en ISO fil (eller lignende filformater som DMG, CUE og BIN). Ønsker du at skabe en ISO fil, så konverter f. eks et fysisk medie til ISO eller CUE filer. Bærnd en ISO fil til CD, DVD eller Blu-ray med ISO Workshop. Alt i alt, så er ISO Workshop perfekt til arbejdet med ISO filer – eneste ulempe er, at programmet ikke kan mounte ISO filer i Microsoft Windows. Anvende derfor Virtual CloneDrive som vi anbefaler ovenfor.

Tidligere artikelALLConverter to iPhone
Næste artikelAvast Business Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her