Intel drivers

0
352

Mangler du enhedsdrivers til dine Intel hardware enheder? Så kan du via denne download få adgang til alle de nyeste Intel drivers helt gratis.Intel er én af de største producenter af mikrochip i verden og næsten alle computere, laptops, notebooks eller lignende hardware produkter har en eller anden Intel chip i deres bundkort. Intel er især velkendt for deres Pentium serie af robuste og højt-ydende processorer. En Intel mikrochip eller CPU sidder ikke kun i computere, men også i grafikkort, netkort, chipset, flash-drev og mange flere enheder.

Når du klikker “Download” vil du blive viderestillet Intel Download Center, hvorfra du har flere muligheder for at opdatere dine Intel drivers.

Den første mulighed er, at søge efter den enhed eller det Intel produkt som du ønsker at få opdateret drivers til. Det kan du gøre i boksen “Search Downloads”.

Den anden mulighed er at du via “Find downloads by product name” selv klikker dig igennem de forskellige produkt kategorier og bliver præsenteret for de relevante og nyeste drivers.

Vi vil anbefale, at du klikker på knappen “Run Intel Driver Update Utility” i toppen af siden. Så downloader du et lille softwareværktøj fra Intel, der identificerer hvilke hardware enheder fra Intel der er tilknyttet din computer. Programmet tilbyder at downloade og installere alle de nyeste driveropdateringer til Intel komponenter.

Ønsker du at klare opdateringen af alle typer af drivers på din computer på få minutter, så vil vi anbefale det danske program DriverScanner til formålet.

Tidligere artikelALLConverter to iPhone
Næste artikelAvast Business Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her