Hijack Hunter

0
285

Med Hijack Hunter kan du opdage tidligere uopdaget malware og genskabe indstillinger i Windows, der er blevet ændret eller manipuleret med af f. eks malware og ondsindnet software.Hijack Hunter er et interessant værktøj som scanner din computer efter tegn på malware infektion og hjælper dig med at genskabe de indstillinger som malwaren har ændret, ødelagt eller manipuleret med i Windows.

Du behøver ikke at installere Hijack Hunter, da programmet kan startes direkte fra Skrivebordet – Hijack Hunter er “portable” og behøver dermed ikke en installation for at fungerer. Klik blot på “Scan” i Hijack Hunter og en komplet scanningen påbegyndes – vær opmærksom på at det kan tage op til ti minutter og længere for Hijack Hunter at scanne alle filer på din computer.

Så snar processen er gennemført vil Hijack Hunter præsenterer dig for en rapport. Rapporten indeholder oplysninger om opstartsprogrammer, aktive processer, aktive moduler og hvilke programmer Windows firewall tillader at kommunikere med online tjenester. Du kan også se mistænkelige filer, mapper og tilføjelser i registreringsdatabasen.

Hvis malware har ændret på indstillinger i Windows kan du anvende “Restorer” funktionen til at genskabe de oprindelige indstillinger. Brug dog Hijack Hunter varsomt, da ikke alle mistænkelige filer er malware.

Tidligere artikelAngry Birds 2 til Windows 10
Næste artikelMicrosoft Fix it Center

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her