HDClone

0
293

HDClone er et enkelt systemværktøj, der gør det nemt at skabe en kopi af enten et ATA, SATA eller USB drev.Som program er HDClone ideelt til at migrere og kopiere en nuværende Windows installation til en hurtigere og større harddisk. HDClone sørger for automatisk at udvide antallet af partitioner og dermed udnytte den ekstra lagerkapacitet.

HDClone kan også anvendes til at tage en simpel backup. F. eks kan du købe en ekstern harddisk og anvende HDClone til at tage en komplet backup af alt data på din harddisk og gemme det på din eksterne harddisk.

Med til HDClone hører en ISO fil med en version af programmet i. Hvis din computer ikke vil starte op, så kan du bruge denne version til at starte computeren i boot-sekvens og enten genskabe en tidligere backup eller prøve at gemme data fra en beskadiget harddisk.

HDClone er freeware, men findes også i en kommerciel version. Forskellen på den to versioner er, at freeware versionen ikke understøtter kopiering af SCSI, Firewire eller dynamiske drev. Kopieringshastigheden er begrænset til 1GB i minuttet og der er ikke lige så mange ekstra funktioner med til.

Vores konklusion er, at HDClone sagtens kan klare enkle backup opgaver af din harddisk. Især da alt data gemmes. Den medfølgende ISO fil fungerer godt er meget nyttig.

Tidligere artikelWindows 7 Power Users Guide eBook
Næste artikelMicrosoft Windows 8 Upgrade Assistant

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her