Genie Backup Manager Home

0
354

Genie Backup Manager er et fornuftigt program til at tage backup af alt din vigtige data. Vil du være på den sikre side, kan Genie Backup Manager lave en sikkerhedskopi af hele din PCs system.Det er altid en god ide at tage backup af vigtige filer, dokumenter, regneark, billeder fra ferien og andet data som er værdifuldt eller som du ofte anvender. Med Genie Backup Manager får du en nem og overskuelig løsning til det lidt trivielle og kedelige backup arbejde.

Genie Backup Manager er yderste effektivt og du er fri for at tage stilling til en masse avancerede indstillinger og tekniske aspekter – backup er nu til at forstå. Som nævnt, så kan Genie Backup Manager hjælpe dig med at tage en sikkerhedskopi af hele din computers system.

Det er utroligt belejligt og hensigtsmæssigt, hvis uheldet er ude og systemfiler bliver slettet eller ondsindede programmer manipulerer med opsætningen af din computer.

Løsningen sørger simpelthen for at en tidligere version af dit system bliver gendannet. Så det eneste du skal bekymre dig om er at tage en backup af det i ny og næ.

Tidligere artikelBing Browser Toolbar
Næste artikelPC Speed Maximizer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her