Free Window Registry Repair

0
450

Free Window Registry Repair er et forfriskende, enkelt systemredskab til at rydde op i din registreringsdatabase i alle versioner af Windows. Dog mangler Free Window Registry Repair de advarselsalarmer (advarsler om potentielle problemer), som andre programmer tilbyder – samt specielle funktioner til afinstallering af programmer og håndtering af elementer i Startmenuen – men ellers er Free Window Registry Repair er udmærket program til at reparere fejl i Windows.Free Window Registry Repairs enkle præsentation og overskuelig menu gør det velegnet for de fleste brugere – uanset teknisk niveau. Programmet åbner et vindue, der guider brugeren igennem processerne med meget enkle “skridt-for-skridt” instruktioner. Du kan bede programmet om fuld fejl-afsøgning af registreringsdatabasen, eller blot udvælge områder at undersøge. Scanning foregår hurtigt og resultatlisten viser data, der er sorteret efter problemtype og fejl.

Højre-klikker du på menuen kan du at åbne registreringsdatabasen for et bestemt emne. Hver gang Free Window Registry Repair retter en gruppe fejl (du afkrydser blot de fejl du ikke ønsker rettet), vil programmet automatisk foretage en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen – før dine rettelser. Dette er bestemt en fornuftig og sikker funktion, der burde benyttes af langt flere programmer som retter fejl og problemer i Windows. Hver sikkerhedskopi bliver gemt under et bestemt filnavn, som gør det muligt for dig at vælge hvilken sikkerhedskopi du ønsker at genskabe, hvis det skulle blive relevant.

Free Window Registry Repair er ikke det perfekte program til at rette fejl i Windows, men klarer mange opgaver rigtigt fint og hurtigt. Især nybegyndere vil få glæde af Free Window Registry Repair.

Læs mere om RegistryBooster på den officielle danske side

DLC.dk om Registry Booster

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her