FIFA

0
270

FIFA 2011 er den seneste udgave af EA Sports populære serie af fodboldspil til Windows. I forhold til tidligere versioner er FIFA 2011 en tand mere realistisk i sin gengivelse af fodboldspillet på banen og grafikken er meget flot.Der er også blevet plads til en del forbedringer i selve game-playet bla. et nyt Personality+ system, som betyder at en spiller bevæger sig og opfører sig som den virkeligt personlighed spilleren er en gengivelse af. F. eks vil Wayne Rooney, fra Manchester United, have en tendens til at cirkle utålmodigt omkring bolden så længe han ikke er i boldbesiddelse – hvorimod hans kollega Dimitar Berbatov, position som striker, er mere passiv og venter på den gode aflevering.

En anden forbedring er muligheden for nu at styre målmanden 100% og det tilføjer et nyt og udfordrende element til game-playet. I FIFA 2011 er funktionen Handballs (hånd på bolden) introduceret for første gang. Det er nu muligt for en forsvarsspiller at blokere et skud ved at holde hånden frem – det betyder selvfølgelig straffe, hvis dommer vurderer det til at være bevidst. En finurlig detalje ved FIFA 2011. Kontrollen over pasnings-spillet er blevet mere raffineret og med Pro Passing funktionen kan du præcist kontrollere kraft og længde på din spillers pasning til en medspiller.

FIFA er på mange måde et rigtigt godt fodboldspil til Windows og vil helt sikkert begejstre lige så mange spillere som de tidligere versioner i FIFA-serien. FIFA 2011 kan downloades i en demoversion, hvor du kan få fint indtryk af spillet og grafikken.

Tidligere artikelAlcohol 120%
Næste artikelKCleaner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her