Faneblade til Microsoft Office

0
268

Gør det meget nemmere at arbejde med Microsoft Office og tilføj faneblade til dine Word dokumenter, Excel regneark og PowerPoint præsentationer – Faneblade til Microsoft Office fungerer med alle versioner fra Office 2003, 2007 til 2010.Du har sikkert lagt mærke til at alle de nye browsere som Firefox, Internet Explorer, Opera etc. alle er begyndt at implementere faneblade i hvert enkelt browser-vindue. Det er en smart måde at holde meget indhold og informationer samlet i et vindue – som bruger, slipper du du for at skifte rundt imellem en masse åbne vinduer og til sidst sidde med et uoverskueligt Skrivebord.

Med faneblade til Microsoft Office kan du på en nem måde åbne alle typer af Office dokumenter, regneark og præsentationer med små faneblade lige nedenunder værktøjslinjen. Du kan nu oprette flere Word dokumenter og have dem samlet i ét aktivt vindue. Du er fri for at have fingrene låst til ALT+TAB tasterne for at skifte vindue konstant og hele arbejdsprocessen forekommer mere overskuelig.

Der følger en del smarte funktioner med fanebladene til Microsoft Office – du kan bla.:

– Trække åbne Office faneblade rundt til nye placeringer
– Hoppe hurtigt rundt blandt aktive faneblade med tasterne ALT+N (1, 2, 3, etc.)
– Hurtigt gemme et faneblad eller flere faneblade ad gangen
– Omdøbe faneblade med et enkelt klik

Der er mange flere muligheder med faneblade til Microsoft Office og via et “All-in-one Setting Center” kan du selv konfigurere indstillinger ved dine faneblade. Programmet er gratis at prøve, men koster cirka 140 kr. at registrere efterfølgende. Understøtter Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Tidligere artikelWindows 7 Power Users Guide eBook
Næste artikelMicrosoft Windows 8 Upgrade Assistant

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her