ESET NOD32 Antivirus

0
720

ESET NOD32 Antivirus er et udmærket program til antivirus og antispyware beskyttelse – en stor fordel ved programmet er, at det arbejder lydløst i baggrunden af Windows og ikke forstyrrer dig i dit arbejde.

ESET NOD32 Antivirus er praktisk taget uangribeligt – modulerne imod virus og antispyware er yderst veludviklede og altid opdateret med de nyeste definitioner (opdateringer imod trusler). ESET NOD32 Antivirus har også implementeret deres unikke teknologi ThreatSense i denne version af ESET NOD32 Antivirus – ThreatSense forhindrer angreb, før de sker, og er hele tiden på vagt i “real-time”.

ThreatSense teknologien har opnået nogle af de højeste, uafhængigt testede “detection rates” (forsøg, hvor programmet testes i antallet af virusinfektioner som bliver opfanget) og kombineret med et lavt antal af “false positive”.

Installationen af ESET NOD32 Antivirus er let og ukompliceret. I høj grad forbedret siden dens beskedne begyndelse, hvor ESET NOD32 Antivirus blot blev installeret som en separat scanner – dengang skæmmede programmet ens Skrivebord i Windows. ESET NOD32 Antivirus kan opsættes med standardfunktioner eller konfigureres til mere avancerede valgmuligheder.

Scanningerne efter virus og spyware var hverken forrygende hurtige, eller foruroligende langsomme. Men en vigtig bemærkning er, at “real-time” beskyttelse gav ingen nævneværdige forringelser af ydeevnen i Windows (det er ofte tilfældet med andre antivirus programmer og et irriterende aspekt).

NOD32 har konsekvent scoret næsten kun topresultater i de fleste uafhængige antivirus-test, når det kommer til at finde mest malware. En afinstalleringsmulighed kan nemt udnyttes og kræver blot en genstart. Vi fandt imidlertid et par resterende systemfiler og indstillinger i registreringsdatabasen, som måtte slettes manuelt.

Som antivirus program klarer ESET NOD32 Antivirus så godt, at vi ikke vil tøve med at anbefale programmet. Desværre findes ESET NOD32 Antivirus ikke i en freeware version og derfor må man som bruger til lommerne, hvis man ønsker ESET NOD32 Antivirus i en fuld version.

Programmet koster omkring 300 kr. om året for én licens – du kan altid downloade en prøve-version af ESET NOD32 Antivirus og teste det i 30 dage med alle funktioner aktiveret.

Download programmet

Tidligere artikelGoogle Drive som gratis online harddisk på 15 GB
Næste artikelAdobe Flash Player

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her