Emsisoft Mobile Security

0
212

Emsisoft Mobile Security beskytter din Android-mobiltelefon imod alle trusler i cyperspace.I dag bruger vi vores mobiltelefoner mere end nogensinde før. Vi anvender dem til at browse på nettet, til at underholde os, til at vise os vej, som lommeregner, til bankoverførelser og meget mere. Derfor er det åbenlyst, at vi sikrer vores mobiltelefoner som vi sikrer vores computere.

Med Emsisoft Mobile Security får du en software der er specielt udviklet til at gøre din mobiltelefon mere sikker, så dine personlige oplysninger ikke bliver misbrugt.

Softwaren er udviklet til mobiltelefoner og tablets der kører med et Android styresystem.

Med denne software fra Emsisoft får du flere forskellige muligheder for, at gøre det mere sikkert at navigere rundt på din mobiltelefon.

Når du henter nye apps, filer eller dokumenter på din mobiltelefon vil Emsisoft Mobile Security scanne alt indholdet igennem for, at sikre dig i mod malware. Derudover vil softwaren kontrollerer alle dine aktive apps, så du får besked med det samme, hvis den opfanger noget der kunne være virus.

Med søgnings beskyttelsen vil Emsisoft Mobile Security gå ind og blokere de websteder der kan være skadelige for din mobiltelefon og dine private oplysninger samtidig med, at du bliver informeret os hvilke hjemmesider der kan indeholde virus og andre kedelige ting.

Ydermere kommer Softwaren med en tyverisikring, der kan gå ind og låse eller slette alt indhold på din mobiltelefon, hvis den skulle blive stjålet eller man skulle miste den.

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her