Dr.Freeware System Utilities

0
254

Genskab mistet data, tag backup af din data og nulstil kodeordet i Windows med Dr.Freeware System Utilities, der indeholder gode freeware programmer som enhver bruger kan få glæde af.Dr.Freeware System Utilities indeholder tre pirmære programmer som alle er freeware og nyttige for langt de fleste brugere af Windows. Se her en kort beskrivelse af hvert enkelt program i Dr.Freeware System Utilities.

Data Recovery – den primære funktion er at genskabe data i Windows og på harddisk som er gået tabt ved uheldig sletning eller er blevet beskadiget ved f. eks en strømsvigt. Kan genskabe data på harddisken, hukommelseskort og USB drev. Understøtter filsystemer: NTFS, FAT, UFS 1, UFS 2, EXT2FS, EXT3FS og ISO 9660.

Drive Dumper – tager backup af din harddisk, så alt data er sikret imod uheld. Skal du skifte fra en Windows version til en anden, så er Driver Dumper velegnet til at “overføre” din data via en backup. Understøtter følgende filsystemer: NTFS, FAT, UFS 1, UFS 2, EXT2FS, EXT3FS, og ISO 9660.

Windows Password Cleaner – et smart program, der nulstiller kodeordet på en brugerkonto i Windows. Du behøver ikke at kunne huske det tidligere kodeord.

Tidligere artikelMedia Player Classic Home Cinema
Næste artikelEmsisoft Online Armor

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her