Double Driver

0
356

Double Driver er et enkelt og nyttigt program, der lister alle installerede drivers i Windows og hjælper dig med at tage backup og genskabe de drivers du ønsker. Double Driver er nok et af de bedste freeware programmer til at tage backup af dine drivers i Windows.En væsentlig årsag til at ønske en backup af sine drivers er, hvis du ikke er i besiddelse af den originale CD/DVD (som fulgte med computeren ved købet), hvor producenten har gemt de pågældende hardware drivers på.

Backup af drivers er også relevant, når man køber en ny computer og gerne vil overføre drivers fra den gamle computer til den nye. Det kan nemlig være en yderst besværlig affære at surfe Internettet tyndt for drivers og her kan Double Driver give dig en hjælpende hånd.

Double Driver er freeware kan spare brugeren meget tid med backup af drivers, især hvis uheldet er ude og ens computer går ned – med en backup af dine drivers så kan du nemt genskabe dem efter du har geninstalleret Windows.

Du kan også prøve softwareproduktet DriverScanner, der assisterer i download og opdatering af hardware drivers under Microsoft Windows.

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her