COMODO System Cleaner

0
233

Gør Windows hurtigere med en komplet samling af nyttige systemværktøjer som er samlet i et brugervenligt program – nemlig COMODO System Cleaner, der udmærker sig ved at være freeware.Med COMODO System Cleaner får du alle de systemværktøjer du har brug for, så du kan gøre Windows hurtigere og mere stabilt uden at du kan gøre særligt meget selv. De fleste opgaver klarer COMODO System Cleaner automatisk og du skal ikke være bange for at miste data eller der opstår fejl i Windows for inden hver ændring sørger COMODO System Cleaner for at tage en backup af dine filer eller oprette et genskabelsespunkt i Windows. Se en oversigt over nogle af systemværktøjerne:

Registry Cleaner – undersøger registreringsdatabasen for fejl og optimerer alle processer, så Windows bliver hurtigere.

Disk Cleaner – gør hovedrent på din harddisk og skaber mere plads ved at slette alt unødvendig og ubrugelig data og filer.

Privacy Cleaner – tjekker din browser og andre online programmer for filer, der indeholder information om din PC eller din online færden. Disse filer kan du så slette og bevare dit privatlivs fred.

Wiper – benytter den bedste teknologi til at slette følsom data fra din harddisk, så pågældende data aldrig kan genskabes igen – f. eks så det ikke falder i de forkerte hænder ved tyveri af din PC eller lign.

System Settings – tillader dig at optimere hukommelsen og systemfiler i Windows, så du kan opnå en bedre ydeevnen end standard indstillingerne i Windows tilbyder.

Tidligere artikelConnectify
Næste artikelForceWare Coolbits

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her