Comodo Internet Security 32-bit & 64-bit

0
224

Comodo Internet Security er en sikkerhedsløsning, der samler firewall og anti-virus beskyttelse i et program – og så er det freeware og gratis at bruge. Vores test af Comodo Internet Security afslører denne sikkerhedspakke som et fint alternativ til de kommercielle sikkerhedsprogrammer som f. eks Norton og Kaspersky.Comodo Internet Security er en godt program til den private brugere, der ønsker høj beskyttelse og ikke vil bruge alt for langt tid på opsætning af sikkerheden – det kan du trygt overlade til Comodo Internet Security.

Du kan vælge kun at installere Comodo Firewall eller Comodo Antivirus, hvis du allerede har et andet sikkerhedsprogram til en af funktionerne. Comodo Internet Security beskytter dit system mod direkte angreb på din computer som f. eks trojanske heste, ondsindet software og hackere. Med et bruger-venligt interface kan du tillade/blokere applikationers adgang til Internettet.

Comodo Firewall analyserer den trafik som kommer fra Internettet eller tilknyttede netværk, så Comodo Internet Security altid kan afvise hackere eller virus-angreb – samt lukke alt adgang til din computer, hvis det bliver nødvendigt.

Tidligere artikelParagon Backup & Recovery
Næste artikelWinTools.net Ultimate Edition

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her