BitTorrent

0
328

BitTorrent er en download klient, der hjælper brugeren med at downloade store filer og store mængder af data via de såkaldte torrenter. Der findes et væld af klienter til håndtering af torrenter, men BitTorrent sætter standarden indenfor download og er klart en af de bedste klienter til formålet.Men hvad kan jeg bruge BitTorrent til? BitTorrent kan bruges til at downloade film, videoer, musik, lydfiler, software og alskens data via torrenter – torrenter er i princippet data som brugere, verden over, uploader og distribuerer med andre brugere.

I sig selv er BitTorrent både en download klient og en protokol, der hjælper en bruger med at downloade filer meget hurtigt. Idéen i BitTorrent er, at du ikke behøver at downloade f. eks hele filmen fra én bestemt bruger – via torrenter kan BitTorrent downloade små bidder af en fil fra flere forskellige brugere og til slut samle alle de mindre bidder i en samlet fil.

Fordelen er åbenlyst at det går meget hurtigere, når du kan downloade den samme fil fra flere brugere – samtidigt er det langt nemmere at downloade og distribuere store filer via nettet med BitTorrent.

Hvis du mangler inspiration til download af torrenter, så kan kan du bla. besøge:

Torrent Search Engine

Torrent Reactor

Tidligere artikelNotepad++
Næste artikelAd-Aware Pro Internet Security

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her