Bitdefender Safebox

0
294

Nu om dage arbejder vi på et væld af forskellige platforme som f. eks vores stationære computer, smartphone og tablet computer. For at sikre, at du altid har adgang til din data og dokumenter er det alfa-omega med en stabil løsning til lagring af data. Her tilbyder Bitdefender et cloud-baseret værktøj kaldet Bitdefender Safebox.Helt konkret, så tilbyder Bitdefender med Bitdefender Safebox 2 GB online lagerplads helt gratis – du kan efterfølgende opgradere, hvis du mangler mere plads.

Bitdefender Safebox virker under Microsoft Windows, Android, samt på iPad og iPhone.

Som program, eller app, er Bitdefender Safebox ganske enkel at installere. Du skal bla. oprette en konto, hvor du som udgangspunkt får de 2 første gigabyte gratis. Efter du har startet programmet, eller app’en, kan du vælge hvilke filer på din computer du ønsker backup af – så snart de er valgt vil disse kopier blive uploadet til din personlige konto, krypteret.

Det smart her er, at de filer som du har valgt til backup nu bliver synkroniseret til andre computere eller enheder som du har installeret Bitdefender Safebox på. På den måde har du altid adgang til din data og de filer som du arbejder med.

Tidligere artikelAshampoo Photo Commander
Næste artikelAVG Rescue CD

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her