Bitdefender Quickscan

0
262

Du kan tjekke din computers helbred og for mulige malware infektioner med online værktøjet Bitdefender Quickscan, som Bitdefender har stillet frit til rådighed for alle interesserede.

Det smarte ved Bitdefender Quickscan er, at du ikke installerer et program på din computer, men derimod anvender en cloud-baseret teknologi til at scanne hele din computer for malware – eftersom scanningen udføres online, så kan eventuelle malware infektioner på din computer ikke påvirke resultat.

Bitdefender selv lover, at en scanning med Bitdefender Quickscan ikke tager længere end 60 sekunder – vores teste viste, at det tog et par minutter omend det stadigvæk er værd at vente på.

En anden fordel ved, at Bitdefender Quickscan opererer online er at programmer dermed har adgang til de seneste antivirus opdateringer fra Bitdefenders database – så er en ny malware trussel sluppet ud kan den hurtigt spottes af Bitdefender Quickscan.

Du kan kvit og frit anvende Bitdefender Quickscan på din computer og det kan være et praktisk værktøj, hvis du har mistanke om en malware infektion som skjuler sig fra dit nuværende antivirusprogram.

Download Bitdefender Quickscan

Tidligere artikelAshampoo Photo Commander
Næste artikelAVG Rescue CD

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her