Bitdefender Mechanic

0
341

For at kunne sørge for at din Mac-computer hurtigere, kræves der normalt en del viden og en vis roden rundt i forskellige systemindstillinger – eller du kan gøre brug af Bitdefender Mechanic.Mechanic kan downloades gratis fra Apple App Store. Mechanic tilbyder en gratis hukommelsesfunktion, som er designet, således at den ikke kan blive misbrugt. Frigørelse af hukommelse kan nogle gange forårsage ydelsesproblemer, når en applikation anvendes gentagne gange, derfor lader Mechanic dig kun frigøre mere RAM, når en vis tærskel er overskredet og sikrer at du får mest muligt ud af din Macs hukommelse.

Du husker garanteret ikke, at du installerede Java for nogen tid siden. Mechanic viser dig hvilke ofte anvendt softwareprogrammer, der ikke er opdaterede og som kan bruges af de malware til at angribe din Mac.

Med Mechanic kan du også se, hvilke apps, der går ned og hvor tit, de har denne dårlige vane. Slet dem, eller meddel tilbage til udvikleren – det er dit valg.

Browsere og andre applikationer lagrer information om din aktivitet på internettet eller direkte på din Mac. Mechanic tilbyder en hurtig måde til at vælge, hvad der skal bevares og hvad der skal slettes – alt sammen i én omgang.

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her