Bitdefender Clueful for Android

0
64
Bitdefender Clueful for Android

Bitdefender Clueful for Android er blevet erstattet med Bitdefender Mobile Security.

Clueful er en gratis Android app, der fungerer ligesom en sikkerhedskonsulent og viser, hvad installerede apps foretager sig på din Android enhed uden dit vidende.Den kontrollerer dine apps sammenholdt med Bitdefenders løbende opdaterede Cloud-database og beregner din “Privacy Score” og informerer dig om hvilke apps, der krænker din privatsfære.

Clueful viser dig, hvad apps reelt foretager sig bag din ryg:

– Lækker dit telefonnummer, spammer din kontaktliste, afspiller reklamer mens du er aktiv på din enhed, sender dit kodeord ukrypteret ud over internettet eller udsender tekstbeskeder uden at spørge om din tilladelse!

Gå i dybden med Privacy Score tasten! Den leverer en personlig vurdering til en hvilken som helst bruger, baseret på de apps han eller hun har installeret. Ved at gøre dette informerer den brugere om, hvor sårbare de er, når det drejer sig om deres privatsfære.

Bitdefender Clueful falder aldrig i søvn. Den overvåger apps, som du installerer fra Google Play Store og fortæller dig det umiddelbart, hvis de misbruger dig og det skal ikke forglemmes, at den altid er up-to-date, når den er tilsluttet internettet eftersom Cloud-databasen er opdateret 24/7.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her