Bitdefender Anti-Theft Protection

0
252

Lader dig fjernlokalisere din Android tablet eller smartphone via GPS på Google Maps fra den online Anti-Theft service.Du kan også få din smartphone og tablet til at råbe højt ved at lade ringe for fuld styrke – også selv om den er på lydløs – som hjælp til let at lokalisere den.

Holder andre væk fra dit privat indhold og data ved at låse din Android enhed ved hjælp af den online Anti-Theft service. Du kan også oprette tilpassede meddelelser om skærmspærring af dine kontaktdetaljer for at lette den sikre tilbagevenden for din enhed.

Hvis Anti-Theft service registrerer 3 mislykkede forsøg på at låse din tablet eller smartphone op, tager den et foto af personen som forsøger det med det frontalt-vendte kamera og sender e-mail til dig med en advarsel om det forsøgte indbrud.

Hvis du mister din enhed kan du stadigvæk beskytte din privatsfære ved at fjernslette alle dine data, e-mails, kontakter, fotos og SD Card ved en enkelt kommando fra online Anti-Theft servicen.

Luk de apps ned, som hæmmer din enheds ydelse og find og stop de apps, som dræner batterilivet på din tablet eller smartphone.

Du kan også holde dig a jour med din 3G/4G mobile dataforbrug ved at få advarsler, når du nærmer dig din månedlige datagrænse.

Afinstallér apps, som du mener optager for megen lagerplads for at frigøre plads på din udstyrsenhed.

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her