Bitdefender 60-Second Virus Scanner

0
236

Med 60-Second Virus Scanner vil du føle dig tillidsfuld ved at erfare, at Bitdefenders proaktive scanningssystem er sikkerhedsvogter for din computer og vil advare dig mod aktive trusler.60-Second Virus Scanner er en hurtig og gratis app til dit skrivebord, som sporer ondsindede trusler på mindre end 60 sekunder. Den har ingen indvirkning på dine systemressourcerne.

Ved at bruge Bitdefender Autopilot, foretager 60-Second Virus Scanner automatisk alle scanningsprocesser for dig i baggrunden og holder dig informeret om din sikkerhedsstatus, så vel som om ikke-malware problemer som du bør være opmærksom på.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner drager fuld fordel af “Cloud” scanningsteknologien fra Bitdefender. Det bedste af det hele er, at app’en fungerer perfekt sammen med enhver anden antivirusløsning.

60-Second Virus Scanners brugerflade lader dig se de trusler og sårbarheder som er aktive på din computer på en diskret måde. Brugerfladen er let at navigere på, det er tiltrækkende og intuitivt.

Download Bitdefender 60-Second Virus Scanner

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her