Bazooka Adware and Spyware Scanner

0
338

Bazooka Adware and Spyware Scanner sporer en stor mængde spyware, adware, trojanske heste, keyloggers og trackware enheder og generelt irritationsmomenter som mange antivirus produkter ikke tager sig af.Scanningsprocessen tager kun en brøkdel af et sekund og fortæller dig, hvordan du skal afinstallere den indtrængende malware, eller sætte dig i forbindelse med udviklere med henblik på instruktion i den mest hensigtsmæssige og sikre løsning.

Spyware og adware er ofte samlet i bundter sammen med software som Kazaa, Morpheus, Grokster, iMesh, Xolox og Gnutella, og i mange tilfælde er det installeret uden dit vidende. Noget malware sender informationer om dine surfing-vaner (Internetadfærd) til annoncefirmaer, så du bliver udsat for pop-up reklamer, som matcher det du søger efter på Internettet.

Bazooka Adware and Spyware Scanner søger efter CoolWebSearch, Gator, GAIN, Bargain Buddy, CommonName, FlashTrack, IPInsight, nCase, SaveNow, WutldMedia og en lang række af de andre irriterende spyware programmer.

Fordelen ved Bazooka Adware and Spyware Scanner er, at programmet scanner efter alt eksisterende malware og tilbyder detaljeret instruktioner til hvordan det kan fjernes. En del brugere vil sandsynligvis foretrække et antispyware program, der automatisk fjerner infektionerne – men Bazooka Adware and Spyware Scanner finder stadigvæk en del trusler som ignoreres af de kommercielle antispwyare programmer.

Tidligere artikelWindows 7 Power Users Guide eBook
Næste artikelMicrosoft Windows 8 Upgrade Assistant

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her