AVG TuneUp til Android

0
266

Optimér din Android smartphone eller tablet computer med henblik på højere hastighed og forøget ydelse.

Hvis du bruger din Android smartphone, som en PC, så er du nødt til at holde den optimeret som en sådan. Med et udvalg af let-anvendelige, smarte systemværktøjer så som en task-killer, en batteribesparer og en administrator af lagerplads kan du fin-tune din mobile enhed for at få den til at køre hurtigere og mere ubesværet.

AVG TuneUp kan endog holde dig a jour med dit forbrug af mobildata for at hjælpe dig med at sikre, at du ikke overskrider din datagrænse.

Forlæng livet for dit batteri

Få kontrol over dit batteris levetid ved hjælp af en advarsel, som lader dig kunne afbryde specifikke funktioner for at spare på batteriet, til når du mest har brug for den. Du får:

– En let forståelig status over dit batteriforbrug, som du kan indstille til at advare dig på et niveau som du selv vælger.

– Giver dig en raport over de væsentlige årsager til, at dit batteri bliver drænet og lader dig indstille, hvad du ønsker at afbryde eller udskifte for at spare på batteriet.

Kontrollér dit forbrug af data

Få et klart overblik over hvor meget datatrafik du bruger ved indstilling af fejlalarmer for dine mobildata. Programmet vil lade dig vide, hvornår du når din grænse, således at du kan træffe de rette beslutninger. Se en analyse af hvor meget data du virkelig anvender per app, så vel som omfanget af den totale mængde, som du har brugt og hvor meget du har tilbage. Tilpas dine fejlalarmer til at være baserede på datastørrelse, hyppighed, startdato og niveau for datafejlalarm.

Hjælper med at undgå sammenbrud

Vi har allesammen apps som vi ikke længere bruger, så hvis din mobile enhed er ved at fryse ned, så slet de apps som du ikke ønsker med et enkelt klik, for at hjælpe med at få ting til at køre mere stabilt. AVG PC TuneUp listefører de apps, som du ikke bruger og fortæller dig hvor meget hukommelse de bruger og lader dig slette dem, du ikke ønsker, for at frigøre mere RAM.

Frigør lagerplads

Med lagerplads, som noget der er højt vurderet på din smartphone og tablet, er det godt at vide, hvad der er på den, således at du kan frigøre plads til ting, som du virkelig ønsker.

Find ud af hvad der allerede er brugt af plads og hvad der er tilbage på dit interne datalager og SD kort sammen med en liste over alle de apps, som er på din smartphone og tablet, samt hvor meget plads de hver især optager. Slet ganske enkelt dem, som du overhovedet ikke ønsker mere for at skabe plads for dem, som du ønsker.

Læs mere her

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her