AVG Internet Security

0
305

AVG Internet Security er en sikkerhedsløsning med fokus på antivirus, antispyware, antispam og generel beskyttelse imens du er aktiv online. Sikkerhedspakken tilføjer adskillige lag til sikkerhedsniveauet på din computer og stråler især igennem, når det drejer sig som online sikkerhed.

En ny og forbedret udgave af AVG Internet Security sætter kraftigt fokus på “real-time” beskyttelse og er opmærksom på trusler, mens brugeren surfer, shopper, bruger netbank, laver finansielle transaktioner eller knytter sociale bånd ved “social networking”. AVG Internet Security er på mange måder en fin løsning til brugere i alle aldre og sørger for uproblematisk beskyttelse af din computer og person-følsomme oplysninger, når du er online.

AVG har med AVG Internet Security implementeret en ny teknologi, Protective Cloud Technology, der udgør et tidligt advarselssystem, der blokerer for nye trusler og reducerer “false positives”.

Med modulet AVG LinkScanner bliver du gjort opmærksom på websites, der potentielt kan udgøre en sikkerhedstrussel i fald du klikker dig ind på dem. Det er rart at få en forhåndsvurdering på et websites seriøsitet inden man klikker sig videre – især hvis man besøger en del udenlandske sider.

Modulerne AVG Firewall, AVG Anti-Spam & AVG Identity Protection holder din e-mail klient fri for spam-meddelelser og sørger for at dine personlige oplysninger ikke bliver registreret af en tredjepart til odiøse formål.

AVG Social Networking Protection er et modul som er nyttigt, hvis du ofte bruger Facebook, MySpace og de andre sociale tjenester som er vokset frem de sidste mange år. En del hackere udvikler specifikt virus og malware til disse tjenester, da det er nemt at forveksle en venneanmodning med falsk besked. Her er AVG Internet Security fremme i skoene og yder en effektiv beskyttelse og placerer brugeren i trygge omgivelser.

Ulempen ved AVG Internet Security er nok at alting på ens computer nu strutter af AVG – både når du modtager e-mails, surfer online og tjekker din Facebook. Programmet er meget tydeligt i sin fremtoning, men er vel mest en smagssag for de fleste. Prisen er faktisk lige i skabet – lidt under 300 kr. om året er en del billigere end de nærmeste konkurrenter. AVG Internet Security klarer sig også godt i de fleste test og fortjener faktisk meget ros.

Læs mere her

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her