AVG Cleaner for Android

0
330

AVG Cleaner til Android rydder hurtigt og grundigt op i de data, som du lige nøjagtigt ikke har brug for, så som unødvendige apps, hukommelseslager og historik for at skabe plads til andre apps, musik og fotos som du virkelig holder af.

Frigør vital hukommelse på din Android smartphone ved at slette historik fra din browser, midlertidige filer, apps og Google Play tilføjelser.

Identificér og ryd op i unødvendig lagret hukommelse. Fjern for længst glemte opkald og beskedhistorik.

AVG Cleaner hjælper dig med at finde og fjerne apps som forbruger for meget data- og batteriliv for dig. Se og fjern apps i overensstemmelse med dataforbrug, batteriforbrug, eller størrelse.

Genvind kontrol over dit batteris levetid ved at afbryde specifikke funktioner og spar batteri til de opgaver du mest har brug for at løse. Se, hvad der fortærer dit batteris liv og afbryd disse årsager.

Vælg mellem profiler for batteriforbrug når du er hjemme, på kontor eller på rejse for at få din smartphone til at fungere på den måde, som du selv ønsker det.

AVG Cleaner husker at afvikle rutinerensninger – så du ikke behøver det. Kører regelmæssig rensning af dit hukommelseslager, historik, opkald og beskeder og lader dig vide, hvad du yderligere, sikkert kan fjerne.

Læs mere her

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her