Asus drivers

0
406

Hvis du har et Asus hardware produkt eller en Asus computer, laptop, grafikkort eller lignende så er det væsentligt at du altid har de nyeste drivers til enheden installeret.Asus har udviklet mange hardware enheer og komponenter, men især bundkort, stationære computere, grafikkort, CD/DVD drev og notebooks er Asus’ kernekompetencer.

Du bør ikke på egen hånd bevæger dig ind på sider som tilbyder Asus drivers og stole blindt på at de vil fungerer på netop din computer.

Derfor anbefaler vi, at du besøger Asus’ hovedside og finder de nyeste drivers til din Asus computer eller Asus hardware enhed via siden. Når du klikker “Download” vil du automatisk blive viderestillet til siden for drivers hos Asus. Landingssiden er på engelsk, da Asus endnu ikke har en specifik dansk landingsside til driveropdatering.

Der er tre valgmuligheder på siden:

Model Automatic Detection – en funktion som hjælper dug med at identificere netop den Asus model du har. Du skal blot afvikle en online baseret guide, der scanner din computer og viser dig alle de drivers som er forældede og hjælper dig med at opdatere dem.

Select Model Manually – her kan du selv vælge hvilken model du ønsker at få drivers til.

Search By Product Serial Number – her kan du indtaste det unikke seriek nummer din Asus enhed har og få vist alle relevante drivers.

Læs om smart programmet til opdatering af drivers

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her