Ashampoo Burning Studio Free

0
449

Ashampoo Burning Studio Free er et alt-i-et program til at brænde dine filer, tage backup, skabe DVD film og musik CD’ere + understøttelse for Blu-Ray.Med Ashampoo Burning Studio Free kan du brænde alle slags filer til CD, DV og Blu-Ray – det betyder, at du kan lave en musik-CD til anlægget fra dine MP3-musikfiler, brænde en sikkerhedskopi af dine original programmer og spil, samt skabe en film-DVD fra dine videofiler.

I Windows kan du foretage de grundlæggende opgaver med at brænde filer og data til medier, hvis du f. eks ønsker at tage backup af filer eller overføre dokumenter mellem computere. Hvis du tilgengæld er interesseret i at gøre noget mere avanceret som at brænde video til en DVD eller Blu-ray, så kommer de indbyggede værktøjer i Windows ofte til kort. En del software til formålet er enten dyre at købe eller komplicerede at anvende. Ashampoo Burning Studio er ingen af delene.

Selvom Ashampoo Burning Studio er gratis at bruge er det ikke ensbetydende med, at du bliver nødt til at indgå specielt mange kompromisser. Du kan brænde filer til ikke blot CD og DVD, men også til Blu-ray. En brugerguide hjælper dig igennem mulighederne for at brænde til de forskellige typer af medier.

Ønsker du at skabe en lyd-CD kan du brænde dine MP3, WAV, FLAC, WMA og OGG lydfiler fra din harddisk til et tomt CD medie på kort tid. Du kan ligeledes brænde de fleste videofiler til DVD og afspille dem i en almindelige DVD-afspiller.

Ashampoo Burning Studio tillader også at rippe musikken fra lyd-CD’ere til brugervalgte lydfiler, slette skrivbare medier og håndtere imagefiler. Du kan ikke kun brænde ISO imagefiler til medier, men også oprette dine egne – på den måde kan du reducere indholdet af en hel CD eller DVD til en enkelt fil som er gemt på din harddisk.

Ashampoo Burning Studio Free er gratis at bruge og på højde med mange kommercielle programmer i genren.

Tidligere artikelVirtualBox
Næste artikelVuze

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her