AllPlayer

0
367

ALLPlayer er sandsynligvis et af de mest populære programmer, når det drejer sig om at se film med tilpassede undertekster. AllPlayer afspiller alle kendte videoformater og er ganske gratis at bruge.AllPlayer har en implementeret LiveUpdate funktion til at opdatere med de nyeste codec, hvis der er et problem med at åbne og afspille en film videofil. AllPlayer søger også automatisk efter passende undertekster, til de film du afspiller, på alle sprog. Intelligent Subtitles fastholder undertitlerne på skærmen i den tid, du har brug for, til at læse dem.

AVI Doctor hjælper, når du downloader en torrent fil og ønsker at have mere kontrol over filmen / filen. Med AVI Doctor kan du også reparere videofiler, der ikke er funktionsdygtige.

Med LiveUpdate vil du få adgang til andre skins og mange ekstra programmer og funktioner. Ulig de fleste andre media players, er ALLPlayer ikke blot et “rip-off” af Windows Media Player og den bruger DirectX, som gør det muligt at afspille enhver videofilm.

AllPlayer er også integreret med en speech syntheziser app, som giver dig mulighed for at se film med undertitler med en oplæser (dubbing). De fleste populære formater som DivX, XviD, MP3, AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV, M2TS, MPG, MPEG, RMVB, WMV, QuickTime, MOV, FLAC, APE og endnu flere mindre kendte formater kan afspilles takket være codec indbygget i programmet.

Andre funktioner omfatter: DVD support og CD support. Mulighed for at kontrollere film fra webcam, DV eller en hvilken som helst anden videokilde, som f.eks. en TV tuner. To skærme, eller skærm og TV support. Understøtter Dolby Surround, SPDIF og 3D audio.

PlayList – mulighed for at søge efter alle film- eller musikfiler i en specificeret mappe, eller drev og samle dem på en playliste. Mulighed for at vælge hvilket som helst lyd-output, inklusive SPDIF og som uden formindskelse tillader digital lydtransmission til en højtaler.

Understøtter undertekster i alle kendte formater (hh:mm:ss, ASS – Advanced SubStation, SSA – SubStation Alpha, SubRip. SubViewer (1&2), MicroDVD, MPL2, SRT, SMI etc.). DivX Muxer – opretter en DivX/XviD fil med indlagte undertekster og har den egenskab, at kunne vise undertitler under billedet. Video menu – gør det muligt at oprette 3D menuer, som de findes på en gennemsnits DVD.

Lang historie kort, selvom det er for sent, så er AllPlayer et fantastisk multimedia program.

Tidligere artikelWindows 7 Power Users Guide eBook
Næste artikelMicrosoft Windows 8 Upgrade Assistant

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her