Alcohol 120%

0
400

Alcohol 120% er et nyttigt brænderprogram til at skabe backupkopier af din DVD og CD medier i Windows.Alcohol 120% kan også benyttes til at skabe imagefiler af dine originale CD og DVD medier, så du kan mounte dem som et virtuelt drev i Windows – når du mounter et CD eller DVD medie, så kan du afvikle programmet eller spillet helt uden at have den originale CD eller DVD i dit drev. Alcohol 120% har også en Pre-Mastering funktion som hjælper dig med at brænde filer direkte fra din harddisk til CD, DVD, Blu-Ray eller HD DVD.

Hjemmebrugere benytter flittigt Alcohol 120% til at skabe sikkerhedskopier af deres original CD og DVD medier (film software, data osv.), hvilket gør det mindre risikabelt for børn at behandle medierne barsk, uden at ødelægge dem.

Bibliotekarer og administratorer bruger Alcohol 120% programmet til at arkivere og tage backupkopier af de medier, deres institutioner har liggende og beskytter sig således mod dagligt slid og brug, som ødelægger medierne på sigt.

Forretningsfolk bruger Alcohol 120% at lave dobbelt sikkerhedskopier af software titler, og sikrer sig fortsat at kunne have adgang til deres software licenser, også selv om deres fysiske CD og DVD medier bliver skadet og er ubrugelige.

Med Alcohol 120% behøver du ikke længere at bekymre dig om at dine CD og DVD medier bliver ødelagt, forsvinder, stjæles eller går istykker.

Alcohol 120% understøtter en bred vifte af CD og DVD imagefiler som .mds, .iso, .bwt, .b5t, .b6t, .ccd, .isz, .cue, .cdi, .pdi og .nrg formatet.

Alcohol 120% er på prøve i 30 dage.

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her