Agnitum Outpost Security Suite Free

0
483

Agnitum Outpost Security Suite Free leverer beskyttelsesmoduler indenfor antivirus, firewall, antispam og er fuldstændig gratis. Et samlet online og offline antivirus, malware og spyware forsvar og beskyttelse imod datalæk – udviklet til enkeltpersoner og virksomheder.Den nyeste version af Agnitum Outpost Security Suite Free indeholder modulet System Guard til at beskytte dit styresystem mod hijacking. Antimalware teknologien har modtaget Virus Bulletins berømte VB100 priser adskillige gange, hvilket betyder, at du kan have fuld tillid til, at softwaren møder de højeste krav til sporing og fjernelse af malware.

Programmets personaliserede antispam indbefatter både traditionelle spamfilter kriterier, som fx hvid- og sortlister og filtrering af udvalgte nøgleord. Agnitum Outpost Security Suite Free er letvægts løsning i den forstand, at sikkerhedspakken ikke gør din computer langsommere. Programmet med fordel benyttes til en bærbar computer og andre PC’ere med begrænsede hardware ressourcer.

Modulet SmartScan3 forøger efterfølgende scanningshastighed og samlet systemreaktion og sørger for at Agnitum Outpost Security Suite Free hele tiden forbedres. Din grad af ekspertise betyder ikke noget, Outpost Security Suite Free vil imødekomme dine behov med automatisk anvendelse af antimalware opdateringer, såvel som beskyttelse af de vitale dele på i din computer.

Agnitum Outpost Security Suite Free konfigurerer og anvender automatisk de regler, der styrer hvorledes forskellige applikationer på computeren opretter adgang til Internettet. Dette gør det nemmere for brugere at konfigurere Outpost korrekt, så brugerens adfærd afspejler sig i sikkerhedsniveauet.

Agnitum Outpost Security Suite Free er, som navnet antyder det, gratis at benytte og et fint alternativ til de kommercielle sikkerhedsløsninger på markedet.

Tidligere artikelMedia Player Codec Pack
Næste artikelDouble Driver

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her