Agnitum Outpost Firewall Free

0
332

Udviklerne bag Agnitum Outpost Firewall Freeer en russisk virksomhed, der leverer sikkerhedsprogrammer til PC brugere over det meste af verdenen. Agnitum Outpost Firewall Free indeholder en standard sikkerhedsløsning til din computer, der holder de fleste hackere og ondskabsfulde programmer for porten.Agnitum Outpost Firewall Free har en indbygget firewall, der beskytter mod ondsindet adgang til din computer fra Internettet, og sørger for at holde hackere ude. En Antispyware funktion, der hele tiden overvåger dine systemfiler, og sørger for at rense spyware infektioner inden de skader dit system.

Et Web Control modul, der har til opgave at blokere falske hjemmesider, der forsøger at stjæle dine private informationer, samt holde din online identitet skjult og umulig at spore for en 3.part, der vil kigge dig over skulderen. Agnitum Outpost Firewall Free er et proaktivt sikkerhedsprogram, der flytter kampen mod hackere, spyware, malware, online trusler og falske hjemmesider fra din computer og til modpartens banehalvdel – forstået på den måde, at Agnitum Outpost Firewall Free fornemmeste opgave er stoppe truslerne inden de når til din computer.

Med en Host Protection teknologi, er Agnitum Outpost Firewall Free i stand til at overvåge dine aktiviteter og færden på Internettet,  og blokere eventuelle forsøg på angreb på din computer inden de når dit system. Som en ”sidste-udvej”, vil Agnitum Outpost Firewall Free fuldstændig cutte forbindelse til Internettet, hvis programmet vurderer at en trussel er for farlig og kompromitterende for dit system.

Agnitum Outpost Firewall Free så dagens lys for første gang i marts 2002, da Agnitum lagde sidste hånd på projektet og gøre det muligt at downloade officielt. Agnitum blev hurtigt populært i Rusland og Europa og efter kort tid også over Atlanten i Nordamerika.

Siden 2002 har Agnitum modtaget en utal af præmier, awards og anbefalinger, blandet andet via anerkendte online sider som SoftPedia.com, Download.com og SnapFiles.com har programmet modtaget topkarakter fra brugerne og anmeldere. Desuden har PC Expert kåret programmet som Editor’s Choice og PC Zeitung har valgt Agnitum som det bedste firewall program i sine krævende test af sikkerhedsprogrammer.

Tidligere artikelMedia Player Classic Home Cinema
Næste artikelEmsisoft Online Armor

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her