Adobe Premiere Elements

0
376

Adobe Premiere Elements er et funktionsrigt program til videohåndtering, der gør det nemmere for dig at forbedre dine videoer med et væld af professionelle værktøjer og effekter.Første gang du starter Adobe Premiere Elements op kan du vælge imellem to brugermiljøer, nemlig Quick og Expert. Alt efter hvor erfaren du er med videoredigering kan du selv dykke dybere ned i de avancerede funktioner eller blot lade Adobe Premiere Elements klare opgaverne for dig.

Som udgangspunkt hjælper Adobe Premiere Elements med at automatisere de fleste opgaver du måtte stille programmet. Det kan analysere dine videooptagelser og f. eks finde de bedste videoklip – hvis der er “rystelse” i videooptagelserne (pga. kameraet) kan dette også rettes nemt. Det samme gør sig gælende ved forkert farve- eller lyssætning.

Du behøver dog langt fra at opgive kontrollen frivilligt – bryder du dig ikke om Adobe “Smart Fix” videoteknologi, så kan du på egen hånd foretage de rettelser og tweaks til dine videooptagelser som du ønsker.

Heldigvis er “Smart Fix” videoteknologien så avanceret, at du sjælendt for behov for, på egen hånd, at foretage de store rettelser i din videoer. På den måde er Adobe Premiere Elements et ideelt program til videoredigering for de fleste brugere.

Tidligere artikelWindows 7 Power Users Guide eBook
Næste artikelMicrosoft Windows 8 Upgrade Assistant

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her