Adobe PhotoShop CS6

0
107

Adobe PhotoShop CS6 er nok det mest kraftfulde og funktionsrige værktøj til redigering af alle typer af billeder og grafiske filer.Adobe har med PhotoShop skabt et stykke software, der kan løse alle de grafiske opgaver du måtte ønsker. Adobe PhotoShop er tilsvarende tidskrævende for begyndere, men guld værd for den professionelle designer eller fotograf som er vant til begå sig i lignende software løsninger.

Udvaglet af funktioner og muligheder i Adobe PhotoShop CS6 er overvældende og det er tydeligt at udviklerne bag har haft sit hyr med at skabe en, nogenlunde, overskuelig måade at præsentere alle funktioner i brugerfladen. Der er heldigvis massevis af tutorials på Internettet som hjælper med at løse specifikke opgaver i Adobe PhotoShop CS6.

Adobe PhotoShop CS6 har også ret heftige krav til den hardware som er i din computer – vores test afslørende at 1GB RAM er tilpas, men 2-3 GB er at foretrække så ens arbejdsproces ikke bliver langsom. Ellers er der ikke andet at sige om Adobe PhotoShop CS6 end at softwaren nok er det bedste indenfor redigering af billeder.

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her