Acronis True Image Home

0
352

Acronis er en global udbyder af software produkter med fokus på backup, genskabelse af data, kryptering og optimering. Flagskibet i Acronis’ produktportefølje er programmet Acronis True Image Home.True Image er primært et backup program hvis fornemmeste opgave er at tage backup af dit styresystem og alt data på din harddisk.

Kodeordet for Acronis True Image Home er, at alt din data er beskyttet maksimalt og det altid er muligt at genskabe data og filer, hvis det uuforudsete skulle ske f.eks din computer forpestes med virus eller computeren går ned med en systemfejl.

True Image er faktisk en fuldstændig backup løsning til den private computerbruger. Med programmet har du mulighed for at tage backup af specifikke dataområder og f.eks fastsætte et bestemt tidspunkt for backup.

Hovedfunktionen i Acronis True Image Home er, at du kan foretage en eksakt kopi af hele din computer – Acronis True Image Home tager simpelthen en fuldstændig backup af alt data på din harddisk, men også af dit styresystem og de indstillinger du har i programmer som f.eks Internet Explorer, FireFox, Microsoft Outlook, FTP klienter, tekstbehandlingsprogrammer og alle former for programmer.

Det er især praktisk, hvis du har bedt Internet Explorer eller FireFox om at gemme dine password til hjemmesider eller du har installeret små plugins, der gør livet på Internettet nemmere. At skulle installere programmer igen og indtaste, samt gemme gamle password er en træls og tidskrævende opgave, som Acronis True Image Home hellere end gerne vil gøre for dig.

Acronis True Image Home anvender en teknologi, der simpelthen genskaber en backup af dit system fra før uheldet var ude. Dermed er du fri for at bruge din tid på at starte forfra med installationer og lign. Du kan som sagt også specificere hvilke data du vil tage backup af.

Du kan regelmæssigt sætte Acronis True Image Home til at tage backup af dine vigtige e-mails fra din Microsoft Outlook klient. Så er du fri for at miste værdifuldt data om f.eks dine aftale og møder. Hvis du arbejder meget med billeder, video og musik, så er Acronis True Image Home velegnet til at tage backup af dine digitale fotografier og film. Acronis True Image arbejder fejlfrit sammen med programmer som Corel, Adobe, ACDSee og andre.

En ny teknologi, kaldet “Try&Decide” tillader dig at downloade programmer fra Internettet og åbne e-mails uden at dit system udsættes for risiko. Det gøres ved at Acronis True Image skaber et sikkert og midlertidigt sted på din harddisk, hvor programmet eller e-mailen installeres. Viser det sig at programmet eller e-mailen indeholder skadelige elementer, så kan du altid omgøre installation uden konsekvenser.

Acronis True Image Home er bestemt værd at prøve og vi anbefaler at du evaluerer programmet i dets 15-dages prøveperiode.

Tidligere artikelBing Browser Toolbar
Næste artikelPC Speed Maximizer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her