Connectify

0
406

Omdan din stationære eller bærbare PC til en Wi-Fi hotspot med Connectify, så du kan dele Internet med venner, kollegaer og bekendte.Connectify er freeware og derfor gratis at bruge og nemt at oprette i Windows. Wi-Fi-kompatible enheder kan se og logge på din bærbar PC med Connectify hotspot ligesom alle andre Wi-Fi adgangspunkter, og Connectify har en solid WPA2 kryptering imod uvedkommende.

Connectify Lite fungerer som en slags router, der gør det muligt at dele én enkel internetforbindelse imellem flere computere.

Programmet er ideelt i de tilfælde, hvor du har betalt for en internetforbindelse, f. i toget, lufthavnen, cafeen, hotellet eller lign., og du ønsker at dele den med en anden computerbruger. Du kan også anvende Connectify Lite til at dele en standardforbindelse eller trådløst forbindelse i hjemmet, kontoret eller hvor som helst.

Når du deler en internetforbindelse med Connectify Lite er det også nemt at overføre filer mellem enheder som er tilsluttet hinanden. Med en enkel “træk og slip” process kan du hurtigere kopiere filer frem og tilbage.

Connectify Lite er yderst nemt at konfigurere og på kort tid kan du opsætte og dele din internetforbindelse med andre brugere.

Vores anbefaling er at bruge Connectify Lite når du er tilsluttet en betalingsforbindelse eller på det lille kontor.

Tidligere artikelSysInternal Suite
Næste artikelComplete System Tuneup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her