7 Sticky Notes

0
318

7 Sticky Notes er et freeware program som lader dig sætte de velkendte gule sedler på dit Skrivebord, så du kan skrive små huskesedler med vigtige informationer som du tit bruger. 7 Sticky Notes er grafisk pænt og udfylder en praktisk funktion især for brugere som anvender computeren i en arbejdsfunktion.7 Sticky Notes har et realistisk udseende og er et sjovt påfund af udviklerne bag. Tit så er ens arbejdsskrivebord fyldt med de gule sedler, hvor man noterer små bidder af forskellige information . f.eks et telefonnummer til en kontaktperson man skal ringe tilbage til på et senere tidspunkt.

Problemet med de “fysiske” gule sedler er, at de kan blive væk i rodet eller forputte sig blandt andre papirer. Men med 7 Sticky Notes kan du bare sætte dem op på Skrivebordet i Windows. Det fungerer på samme måde og er en del mere praktisk og helt gratis.

Med 7 Sticky Notes følger en række prædefinerede sedler med farver og skrifttyper – men du kan også lave dine egne sedler i andre farver og med en anden skrifttype. Du kan også tilføje nogle sjove effekter, så de skiller sig ud fra de andre ikoner og programmer på dit Skrivebord. 7 Sticky Notes er nemt at gå til og sjovt at anvende.

Tidligere artikelRealtek AC’97 Driver
Næste artikelLenovo drivers

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her