Windows Live SkyDrive til Windows 8

0
480

Microsoft har netop opdateret siden omhandlende Windows Live SkyDrive med et nyt smartere og stilfuldt udseende – Windows Live SkyDrive er også blevet optimeret til at understøtte Windows 8 med en masse smarte funktioner.

Windows Live SkyDrive har ikke blot fået en nyt Metro-inspireret udseende, men er også blevet optimeret til Windows 8 – du kan se et smugkig på SkyDrive til Windows 8 her.

Idéen med Windows Live SkyDrive er, at denne Microsoft cloud-service skal integreres i Windows 8 og gøre det smertefrit at få tilgang til alt dit indhold, data og filer fra alle steder (andre enheder med Internetadgang).

Microsoft har lavet en lille videopræsentation af Windows Live SkyDrive som du kan se via følgende YouTube video:

Hvad får du med Windows Live SkyDrive?

Windows Live SkyDrive er en gratis service fra Microsoft som, i bund og grund, fungerer som en cloud-baseret backupløsning – samtidigt med at du nemt kan tilgå din konto fra enhver computer og dele data med andre brugere. Læs flere fordele ved Windows Live SkyDrive her:

Opbevaring: Gem tusindvis af billeder og filer. SkyDrive viser hele tiden hvor meget lagerplads, du har tilbage.

Organisering: Arranger dine filer i mapper og undermapper, som du selv opretter.

Kontrol: Vælg tilladelser for hver mappe du opretter. Behold dine private billeder, filer og favoritter i personlige mapper, så du kan holde dem private. I delte mapper kan du dele filer med dit Windows Live-netværk, dit udvidede netværk og folk på din kontaktliste, eller i offentlige mapper, så de kan ses af alle på internettet.

Foretrukne: Hold styr på dine foretrukne hjemmesider, selv når du ikke bruger din egen computer.

Fleksibilitet: Upload et foto eller fil op til 50 megabyte (MB) i størrelse. Du kan flytte, kopiere, slette, omdøbe og tilføje billedtekst til dine billeder og filer, når du uploader dem.

Visning: Billeder gemt som JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG, TIF, og TIFF filtyper vises med thumbnail billeder, og kan ses af andre brugere på SkyDrive, eller i en online diasshow, hvis pågældende brugere har de nødvendige tilladelser til at se dem .

Deling: Del links direkte til dine mapper, filer og fotos, eller integrere dine fotos og filer i din blog eller hjemmeside. Du kan også gøre andre brugere opmærksom på at du har føjet deres billeder til SkyDrive ved at tilføje tags.

Tidligere artikelLad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder
Næste artikelFirefox 8.0 frigivet – Mozilla har travlt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her