Windows 7 i seks forskellige versioner.

0
358

Ligesom Windows Vista vil Windows 7 komme i flere forskellige versioner. Markedsføringen vil dog kun fokusere på to forskellige udgaver af Windows 7.

Mange kritiserede Microsoft for at have for mange forskellige udgaver af Windows Vista. Alligevel kommer Windows 7 i seks forskellige versioner, oplyser Microsoft, der har kaldt de forskellige versioner følgende : Starter, Home Basic, Home Premium, Profesisonal, Enterprise og Ultimate. Senior Vice Precident i Microsoft, Bill Veghte, fortæller at man vil fokusere salget omkring Home Premium og Professional udgaverne, der forventes at komme til stå for 80 % af salget.

Starter versionen, der er den mindste udgave, får begrænsninger i skærmopløsning og kommer kun til at kunne køre 3 programmer samtidig. Home Basic får flere funktioner, men kommer kun på markedet i såkaldte ”emergin markets” som Kina og Rusland, hvor piratkopieret software udgør størstedelen. Windows 7 Home Premium, som man forventer kommer til at stå for størstedelen af salget, indeholder Aero, Mediacenter og mulighed for multitouch.

Udover dette får man i Professional-udgaven også udvidede netværks-faciliteter, såsom remote desktop host, der giver mulighed for at få adgang til andre computere via nettet og Mobility Center. Windows 7 Enterprise, der skal sælges til virksomheder med en volumen-licens, vil kunne bootes fra et virtuelt drev og indeholder BitLocker kryptering. Den sidste version Ultimate, indeholder alt hvad man kan få i de andre versioner.

Tidligere artikelOpret en partition på din harddisk i Vista
Næste artikelKrypter din USB Flash Disk gratis

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her