VPN: Hvis du gerne vil browse privat

0
237

Er du også en af dem, der synes, at Windows ikke er sikkert nok? Eller ønsker du bare at øge din sikkerhed, når du færdes på nettet? Det er du bestemt ikke alene om, og derfor er VPN blevet udviklet.

“VPN kan nemlig skjule din identitet og din IP-adresse, når du arbejder på internettet. På den måde kan uvedkommende ikke få fat i oplysninger om din personlige profil eller om det, du laver på nettet.

VPN er således en sikkerhedsforanstaltning til dig, der ikke ønsker, at fremmede kan overvåge dig på nettet – og hvem ønsker lige det?

 

Lidt mere om VPN

VPN står for Virtual Private Network, hvilket på dansk er Virtuelt Privat Netværk. 

“VPN kan beskytte dig, når du færdes på nettet – og det både når du sidder derhjemme i sofaen, og når du har din enhed med på farten.

Hvis du har VPN på din enhed, behøver du aldrig bekymre dig om, om nogen holder øje med dig, for det er simpelthen ikke muligt – hverken for din internetudbyder eller for andre.

Hvis du har VPN kan du helt privat købe ting på nettet, udfylde formularer og downloade filer, for du er fuldt sikret. 

Mange mennesker bruger internettet rigtig meget; meget af folks liv ligger på nettet, og hvis man ved, hvad man laver, er det meget nemt at finde rigtig meget information om folk gennem deres færden på internettet. Det er en meget creepy tanke, og det er derfor, VPN er så smart, som det er. VPN og computersikkerhed hænger således uløseligt sammen.

 

Hvor man kan bruge VPN

VPN kan fås til alle typer enheder: Windows, Mac, tablet, Android og hvad man ellers kan komme i tanke om.

Ingen af dine enheder behøver således være ubeskyttede, og du kan føle dig tryg lige meget, om du søger på din mobiltelefon eller på din computer eller tablet.

Tidligere artikelLad Windows 7 downloade de nyeste drivers til dine hardware enheder
Næste artikelFirefox 8.0 frigivet – Mozilla har travlt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her