VLC Media Player 2.0.5 frigivet

0
343

Open-source og freeware programmet VLC Media Player er blevet frigivet i version 2.0.5 til både Microsoft Windows Og Apple Macintosh.

Det er en relativ lille program-opdatering denne gang, hvor de primære forbedringer er indenfor stabilitet og ydelse. Fordelen ved at opdatere VLC Media Player på din computer er, hvis du har Microsoft Windows 8 installeret og ønsker nem afspilning af video, DVD og Blu-ray i styresystemet.

Er du ikke bekendt med VLC Media Player allerede, så er her en kort præsentation af programmet.

Af alle de freeware programmer som hjælper med at afspille videoer, film, DVD, Blu-ray, lyd, musik osv. i Microsoft Windows, så er VLC Media Player den ukronede vinder. Du kan afspille cirka 99% af alle multimedia filformater i VLC Media Player og f. eks tilføje undertekster til din film.

Med VLC Media Player behøver du stort set ikke at installere yderligere codecs til afspilning af video og lyd – de er allerede inkluderet i programmet. Både hvad angår understøttelse af MKV, MP4, AVI, DivX, XviD osv.

VLC Media Player understøtter også streaming af multimedia indhold, så du f. eks kan lytte til online radiokanaler via programmet. Selve brugerfladen er dejlig enkel, men de avancerede funktioner i topmenuen gør VLC Media Player til et must for alle brugere som afspiller multimedia indhold i Microsoft Windows.

Download VLC VideoLAN Client

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her