Vigtigheden af it-løsninger til administration af ejendomme

0
285

En it-løsning er essentiel, hvis du arbejder med ejendomsadministration. It-systemet er med til at hjælpe dig i forbindelse med dine arbejdsopgaver inden for udlejning. Hvis du ikke har et it-system, kan dine arbejdsopgaver hurtigt blive uoverskuelige. Og du bruger unødvendig tid på at udføre dem.

I dag findes der mange udbydere, som tilbyder forskellige it-løsninger i forbindelse med ejendomsadministration. Derfor er det ikke den opgave, som vil blive sværest at gennemføre. Det kan være mere udfordrende at finde den udbyder, som kan levere det, du ønsker. Og som matcher dine behov og værdier.

Valg af it-system

 

Hvis du ejer flere ejendomme, kan du altså ikke undvære en it-løsning. Det gør dine arbejdsopgaver meget nemmere. Og det er i særdeleshed følgende opgaver, som bliver mere overskuelige:

  • Udlejning
  • Drift og vedligeholdelse
  • Huslejeopkrævning

  Det er derfor alfa og omega, at dit valgte it-system understøtter de arbejdsopgaver og arbejdsgange, som du har. Det vil sige, at hvis du både er på kontoret og ude hos dine lejere, skal systemet kunne håndtere dette. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med et syn af en lejlighed.

  It-systemerne på det danske marked kan enten være udviklede af private eller baseret på et ERP-system. Det vil sige, at flere leverandører har tilladelse til at anvende Microsoft Dynamics NAV. Om du ønsker det ene eller det andet, afhænger af din situation. Og dine forventninger til et fremtidigt it-system.

  Inden du finder din kommende it-løsning, skal du vurdere, hvad det er, du har brug for. Hvis det er enkelte løsninger eller produkter, skal du finde en udbyder, som tilbyder dette. Det kan også være løsninger i forbindelse med dine medarbejdere, som skal have bedre muligheder. Det kan være muligheden for at yde god og hurtig service til sine kunder.

  Derfor skal du have et it-system

   

  Vi ved, at der i forbindelse med ejendomsadministration er mange bolde i luften. Og derfor kan det være en god idé at alliere sig med en professionel. Eller en, som eventuelt kan overtage et par arbejdsområder for at lette din arbejdsbyrde. Uanset om du ønsker professionel hjælp eller ej, er der fortsat mange grunde til, at du bør have et it-system.

  Det er blandt andet en god idé, så du kan tilbyde:

  • Automatiske opkrævninger
  • Sikker administration
  • Digitalisering af ejendomsdriften.

  Med automatiske opkrævninger bliver det meget nemmere for dig. Systemet kan både beregne og lave periodiske opkrævninger. Det kan være gennem PBS. Du sparer altså en masse tid, og du mindsker risikoen for dobbeltregistreringer og tastefejl.

  Når du vælger et it-system, bliver det en integreret løsning. Desuden kan du samle alle dine filer ét sted, og det bliver langt mere overskueligt. Og du vil kunne passe bedre på dine lejeres personfølsomme data. Det skaber mere tryghed blandt dine lejere. Nogle systemer tilbyder desuden at klassificere dine data ud fra følsomhed. Og det er særligt smart og anvendeligt.

  Som nævnt hjælper digitaliseringen af din ejendomsadministration med at gøre det nemmere for dig. Og det betyder også, at du kan sætte fokus på det, som er vigtigt. Især for dig og dine lejere.

 • Tidligere artikelGuide: Bliv klogere på VPN
  Næste artikelTest Drive Internet Explorer 9

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her