Velkomstbonus hos NordicBet

0
262

Hos NordicBet kan du helt eksklusivt omsætte for 500 kr. og få 500 kr. freebet. Gevinsterne er helt uden omsætningskrav.

Hos NordicBet vil de gerne deres spillere den bedste start på deres betting, når du er ny i spillet. Derfor kan du få et freebet på hele 500 kr. i din velkomstbonus. Det sker, når du tilmelder dig hos NordicBet. Alle gevinster, som du er så heldig at vinde på dit freebet, bliver udbetalt direkte til din egen konto – og det er helt uden omsætningskrav.

Det bedste af det hele er, at dette freebet er tilgængeligt på både din smartphone og din computer. Det er dog vigtigt at understrege, at denne velkomstbonus kun er for nye spillere, så hvis du allerede er medlem hos NordicBet, så kan du ikke indløse denne bonus.

Sådan får din velkomstbonus

Som det første skal du oprette en konto hos NordicBet. Dette understreger også, at det kun er for nye spillere, da det skal være en ny konto.

Herefter skal du lave en indbetaling og omsætte for 500 kr. i NordicBets sportsbook, og det skal gøres på odds til 1.80 eller derover.

Når først det er gjort, så modtager du med det samme et freebet på 500 kr. Når du vinder gevinster på dit freebet, så bliver de udbetalt uden omsætningskrav.

NordicBets velkomstbonus er altså en rigtig god mulighed for dig, der overvejer at gå i gang med betting. Du får lov til at prøve kræfter med det, uden det koster dig noget.

Læs mere via dette link

Tidligere artikelDe bedste online virus scannere
Næste artikelVPN til gaming – er det virkelig nødvendigt?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her