Undgå reklamer på din laptop computer

0
250

RedMorph er en gratis app til blokering af reklamer på din laptop computer og samtidigt indholdsfilter til internet browserne Google Crome, Mozilla Firefox, Google Android m.m.

For at undgå de forstyrrende og til tider irriterende reklamer på hjemmesider kan du starte med at installere RedMorph som fungerer meget på samme måde, som enhver ad/reklame blocker. Ingen indstilling er påkrævet. Du skal blot browse som sædvanligt og RedMorph-ikonet viser antallet af ads/trackers etc., som den har blokeret.

Der er tre hovedfremgangsmåder ved beskyttelsen. Advanced er standardindstillingen og blokerer alle reklamer og trackers, samt tredjepartsindhold. Indstillingerne fra Standard til Basic Protection tillader mere indhold og vil kunne få din side til at køre igen og hvis der er problemer med at loade særligt indhold som f.eks videoer med reklamer i som du gerne vil se – du er også i stand til at afbryde RedMorph fuldstændigt, hvis det er nødvendigt.

Hvilken som helst beskyttelsesmåde, du vælger, vil blive anvendt når som helst du vender tilbage til den aktuelle hjemmeside, men dine standardindstillinger vil stadigvæk fungere hvor som helst ellers.

RedMorph har også enkel sortlistning og hvidlistning af hjemmesider. Du er i stand til at forebygge adgang til særlige hjemmesider, hvis der er behov for dette. Du kan læse mere om RedMorph via dette link og download programmet

Tidligere artikelAntivirus til din Android mobiltelefon
Næste artikelIT-tips til din virksomheds online interface

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her