Udnyt din Playstation 3 bedst muligt

0
442

Her er nogle forskellige vejledninger til hvordan du udnytter din Playstation 3 bedst muligt, og ikke kun bruger den til spil. Din PS3 kan nemlig også bruges til at se film, høre musik samt fremvise dine billeder. For at benytte dig af disse ting, skal du enten have en USB harddisk/stik, eller brænde det på cd’er/Dvd’er/ blue-Ray. Du har også mulighed for at tilgå dine film fra computeren, eller via en nas box, som så kan ses på din PS3 som en medie server. Nedenfor er der links til en masse gode artikler.

Sådan ligger du undertekster på dine Playstation 3 film.
Her er en vejledning til hvordan du step by step, får undertekster til at virke på dine ps3 film. Normalt har man en avi-fil som er filmen og en srt-fil som er selve underteksten. Så bruger man et codex/program som får det hele til at spille sammen og vise teksten oven på filmen. Men på PS3 er det ikke muligt, der er dog en anden udvej. Læs mere..

Sådan afspiller du MKV filer på din Playstation 3
Her er en step by step guide, til konvertering af MKV videofiler, så de kan afspilles på din Playstation 3. Som standard kan din Playstation 3 desværre ikke afspille dette format, men med lidt konvertering skulle den gerne kunne. Læs mere..

Sådan kan du stream film direkte til din Playstation 3
Med Windows media player 11 har du mulighed får at streame film og musik direkte fra din computer til din Playstation 3. Du bruger faktisk din computer som en mediastreamer, og kan derfor tilgå det samme på din PS3. På den måde er du fri for at brænde dem ned på en dvd / USB disk mm. Læs mere..

Tidligere artikelBeskyt dine personlige oplysninger i Vista
Næste artikelMicrosoft frigiver Office 2013 som Customer Preview

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her