Tilføj sidepanel og gadgets til Windows 8

0
179

I Windows Vista introducerede Microsoft for første gang sidepanelet, hvorfra brugeren havde mulighed for at have små nyttige gadgets og services liggende – f. eks en stor version af uret, en kalender, RSS feed osv. Med Thoosje Windows Sidebar 8 kan du også få sidepanelet tilbage til Windows 8.

Som udgangspunkt er sidepanelet ikke tilgængelig i Windows 8, da det nu er erstattet af “amuletten” og kaldet “charm”. Med Thoosje Windows Sidebar 8 kan du i stedet for amuletten få et sidepanel med de gadgets og services du ønsker repræsenteret der.

Der er 11 gadgets tilgængelige via Thoosje Windows Sidebar 8, men du kan downloade flere fra deres hjemmeside. Hvis du er DropBox-bruger kan du downloade en gadget som hjælper med upload af filer til din konto.

Konklusion

Thoosje Windows Sidebar 8 en sjov ekstra funktion til Windows 8 og kunne du lide sidepanelet i Windows Vista, så vil du med garanti blive glad for det i Windows 8. Thoosje Windows Sidebar 8 kan også anvendes under Windows 7, hvis du har dette styresystem installeret.

Download Thoosje Windows Sidebar 8

Tidligere artikelFastgørelse af nye programmer til menuen start
Næste artikelFå mere ud af din bærebare med Windows Vista

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her