Tag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica

0
361

Det skal både være nemt at tage backup af ens data i Windows 7. Derfor har vi valgt at rette fokus på programmet Auslogics BitReplica, der håndterer opgaven på overbevisende måde.

Vi lever i en digital verden, hvor mange af vores erindringer er gemt i form af billeder, videoer og dokumenter – de er ofte lagret på harddisken på vores computere. Selv vores yndlings-musik bliver gemt på vores computer. Vi vil næsten for enhver pris undgå at miste vores data, men er uheldet ude så er det godt med en backup. Så spørgsmålet er om du har planlagt en backup af din data til klare uheldet når det indtræffer?

Du kan ikke modvirke uheld 100%, men du kan styre skaderne ved at være forudseende og sikre din data. Den bedste strategi er at sikkerhedskopiere og tage backup af vigtig data på en regelmæssig basis. Auslogics BitReplica er et gratis værktøj til sikkerhedskopiering af filer gemt på din Windows 7 computer.

Programmet hjælper dig med at beskytte din data mod at gå tabt på grund af en harddisk nedbrud, virusangreb eller utilsigtet sletning. Den forvalter også flere harddiske let, selvom de er på et netværk.

Auslogics BitReplica er så intelligent, at det lader dig angive filgrupper til at backup, såsom Internet Explorer eller Windows Mail kontakter, eller du kan vælge enkelte mapper til at tage backup af under hver profil, du opretter.

Sådan bruger du Auslogics BitReplica til at tage backup

Først skal du downloade og installere Auslogics BitReplica i Windows 7.

Nu skal du oprette en backup profil, som gemmer de indstillinger, du angiver. For at oprette en profil skal du klikke på New Profile knappen. Du kan oprette flere profiler i henhold til dine behov.

I de næste skridt skal du vælge de mapper og filer du ønsker at tage backup af, samt den placering du ønsker at din backup skal placeres på. Det er anbefalelsesværdigt at tage backup af data til et eksternt drev eller f. eks en USB-stick.

Du kan også vælge typen af backup og planlægge en ugentlig/daglig backup proces (så backup automatisk bliver udført én gang per uge, dag eller måned).

Vælg et profilnavn og klik på Finish for at start backup processen.

For at gendanne filer fra en sikkerhedskopi, skal du blot vælge den på listen over backup-profiler som er oprettet og klikke på Recover. Du kan også navigere til den mappe, hvor sikkerhedskopien blev gemt, og vælge enkelte filer i stedet for at gendanne hele mappen.

Auslogics BitReplica er en lille download og virker på alle versioner af Windows.

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her