Stor test af antivirus software

0
307

Det uafhængige sikkerheds-institut AV-TEST har netop frigivet deres seneste rapport over de bedste, og mest effektive, antivirus softwareprogrammer. Læs her om vinderne og taberne.

Via grundige gennemgang og analyser har AV-Test kåret Bitdefender Internet Security 2013 til den bedste softwareløsning, når det kommer til beskyttelse imod malware. Hvorimod Microsoft Security Essentials 4.1 er den værste softwareløsning.

Bitdefender får scoren 6/6, som er maksimum, i kategorien “Protection” og her får Microsoft Security Essentials kun 1,5/6 og den laveste score i testen.

Programmerne Trend Micro Titanium Maximum Security 2013 og F-Secure Internet Security 2013 opnår også scoren 6/6 i “Protection”, men får et lavere resultat i “Repair” og “Usability”.

Norton Internet Security og and Kaspersky Internet Security 2013 får 5,5/6 i “Protection” og indtager fjerde- og femtepladsen.

Hvis vi kigger på gratis antivirus software, så opnår AVG den bedste score med 5/6. Både Avast og Avira får kun 4,5 ud af 6, men det er stadigvæk meget højere end Microsoft Security Essentials.

Her er en oversigt over vinderne af testen (se hele listen via dette link):

Du kan downloade de fleste antivirus programmer via vores download sektion – se her: antivirus software.

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her