Søg efter og download musik i MP3

0
252

Det lille freeware program MP3jam er et enkelt, men overraskende effektivt værktøj til at søge efter musik og downloade alt fra individuelle sange til album uden noget besvær. Den downloadede musik bliver gemt i MP3.

Så skulle man egentlig mistænke MP3jam for at installere noget tredjeparts software som f. eks en værktøjslinje eller menubar, men det er ikke tilfældet og det er tiltalende ved MP3jam.

Når du starter MP3jam så er du i stand til at søge efter kunstner, album eller titlen på sange – MP3jam viser søgeresultater på de ord eller navne du søger på. Søgefunktionen er vældig specifik og du får en del detaljer om hvert enkelt resultat. Finder du et resultat du er interesseret i, så kan du enten streame det til din computer eller downloade det.

Et separat download-faneblad viser en historik over alle downloadede filer, så du har styr på den musik du har fået fat i.

Som program er MP3jam veldesignet til søgning og download af musik – det kan finde et stort antal musiknumre og tilsvarende album, men kan selvsagt ikke finde alt under solen. At den downloadede musik bliver gemt i MP3 er en stor fordel, da næsten alle afspillere understøtter MP3 lydformatet.

Download MP3jam

Næste artikelCheck et drev for fejl i Windows 7

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her