Skift nemt fra Windows Live Messenger til Skype

0
298

Efter købet af Skype har Microsoft har annonceret, at Windows Live Messenger vil blive lukket fuldstændigt ned i marts måned i år. Der er heldigvis en nem måde at skifte til Skype på, så du beholder samme brugernavn, kodeord og kontaktpersoner på din liste.

Officielt er 15. marts dagen hvorpå Windows Live Messenger bliver lukket ned af Microsoft. Microsoft ønsker at dets brugere skal skifte til Skype.

For at skifte på en smertefri måde, og beholde samme brugernavn og kodeord, skal du gøre følgende:

  1. – Tjek om du har den seneste version af Skype installeret. Hvis det er et par måneder siden du sidst opdaterede Skype, så download for en sikkerheds skyld den seneste version – Download Skype.
  2. – Installér og start Skype. Hvis du har konfigureret Skype til automatisk at logge din ind, så skal du klikke på “Skype” på menulinjen og vælge “Log af” via drop-down menuen. Log nu på Skype med din Windows Live konto.
  3. – Så snart du har gjort det vil et dialogvindue spørge om du allerede bruger Skype – bekræft at du allerede er bruger af Skype. Og log nu på med dit Skype brugernavn og kodeord.
  4. – Du bliver nu tilbudt at flette din Windows Live Messenger konto og din Skype konto sammen. Bekræft at du ønsker dette.

Nu bliver alle dine kontaktpersoner fra Windows Live Messenger listet i Skype og du logger fremover på Skype med samme brugernavn og kodeord.

Tidligere artikelBill Gates sidste Keynote tale, med sjov video.
Næste artikelHvor længe kan jeg beholde Windows 7?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her