Skift forhandlerens support information ud med et logo

0
197

Hvis du har en computer med pre-installeret Windows Vista, har du højst sandsynlig lagt mærke til forhandlerens support informationen når du kigger under egenskaber for system. Hvis du kunne tænke dig at ændre denne information, eller at bruge et af dine egne billeder på denne plads kan dette gøres meget nemt.

Højreklik på ”Denne Computer” og vælg ”Egenskaber”

For at editere informationen i dette vindue, skal du åbne din registreringseditor (Skriv regedit i startsøgningen), find herefter følgende registreringsnøgle: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionOEMInformation

NB: Hvis denne nøgle ikke eksisterer, kan du downloade denne registrerings fil, som du fletter før du begynder at dobbeltklikker på den for at tilføje den til registreringseditoren.

Det sidste skridt er enten at lave eller modificere en bitmap fil, som er gemt i den lokation specificeret i logo nøglen:

C:WindowsSystem32oemlogo.bmp

For at opnå det bedste resultat, er det bedst at bruge en mindre logo fil, I størrelsen af 100×100 height/width. Du skal endvidere også have administrator rettigheder for at kopiere filen ind i mappen.

Log af og på igen, og dit logo vil efterfølgende blive vist i system egenskaber.

Modtag relevante nyheder, tips, artikler, gaver, konkurrencer, præmier og eksklusive tilbud – registrerings fil

Tidligere artikelFå mere fart på Flip 3d
Næste artikelFrigør mere plads på harddisken i Vista

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her